Ingrid Näsström ny VD för TEBAB

Ingrid Näsström är TEBAB, Teknikföretagens Branschgrupper, nya VD. Hon kommer senast från posten som VD på Renova AB. Dessförinnan arbetade Ingrid som VD för det svenska bolaget inom Kuusakoskikoncernen.

”Det känns fantastiskt roligt att ta över ansvaret för TEBAB. Det är väldigt utvecklande att arbeta med att stärka svensk industri. Vi står inför spännande utmaningar i en snabbt föränderlig värld, vilket gör mitt jobb stimulerande och jag är entusiastisk inför uppgiften”, säger Ingrid Näsström.

Ingrid Näsström efterträder Magnus Davidsson, som efter två år i VD-rollen har bestämt sig att lämna över ansvaret till nya krafter.

Om TEBAB
TEBAB driver och utvecklar tillsammans med medlemsföretagen 29 självständiga branschorganisationer. Organisationernas verksamhet omfattar ca 800 medlemsföretag och över 1 700 kontaktpersoner i ledande ställning inom svensk industri. TEBAB är ett dotterbolag till Teknikföretagen.


Nyheter


Nya stambanor kräver alternativ finansiering

DEBATT. Sveriges framtidsutmaningar kräver både höghastighetståg och upprustning av den befintliga järnvägen. Därför behövs en alternativ finansiering av nya stambanor,

Branschorganisationerna SVMF och MTAS går samman

Styrelserna har nu lagt upp en plan som innebär att MTAS kommer att fusioneras in i SVMF den 1 januari

SWEDACs rapport till EU- och handelsministern ang brexit

SWEDAC överlämnar en rapport till EU- och handelsminister Ann Linde om hur den svenska handeln påverkas av brexit. Läs mer.

Ny rekryteringsutbildning för hissbranschen

Låter detta intressant? Då är du välkommen till vår rekryteringsträff som hålls i Botkyrka 20 november! Mer information kring rekryteringsträffen i Botkyrka