Gratis entrékort till Hannovermässan och möjlighet till att anordna seminarium

Genom ett samarbete med Hannover Messes svenska representant, Trade Fair Agency, har Teknikföretagen det stora nöjet att erbjuda våra medlemsföretag gratis entrékort till världens ledande mässa för industriteknik med 1 200 utställare och nästan 100 000 internationella besökare. Mässan äger rum 23-27 april 2018 och entrékortet gäller för mässans alla dagar. Teknikföretagen är även partners till Energimyndighetens svenska paviljong. Det finns möjlighet för Teknikföretagens medlemmar att använda paviljongen i Energihallen till egna seminarium.

– Genom att delta på Hannovermässan kan svenska teknikföretag knyta kontakter till många tyska företag och visa upp sig för marknaden. Teknikföretagens medlemmar får använda den svenska paviljongen i energihallen till egna kundstimulerande aktiviteter. säger Ann-Sofi Gaverstedt, ansvarig för handelsfrämjande och hållbarhet på Teknikföretagen.

För att hämta ditt kostnadsfria entrékort, klicka här.

Vid frågor om entrékort, vänligen kontakta Trade Fair Agency på info@tradefairagency.se. Vid frågor om kundaktiviteter i den svenska montern. Kontakta Ann-Sofi Gaverstedt, Teknikföretagen, på ann-sofi.gaverstedt@tekniforetagen.se.

Läs mer på Teknikföretagens hemsida


Nyheter


Produktkravsguiden – din gps i regeldjungeln

Som medlem i Teknikföretagen har du tillgång till Produktkravsguiden. Produktkravsguiden hjälper dig att snabbt förstå vilka regler som gäller för

Tebabs tradeorganisation TMAS is ready to support Vietnam as a production hub for the global textile and garments industry

The Vietnamese textile and garment industry has a history that dates back hundreds of years and is still one of

Använd hissen och rulltrappan på rätt sätt – åk säkert!

Inom hiss- och rulltrappsbranschen ser vi tyvärr att det händer ett antal olyckor och tillbud varje år varav en stor

Hissförbundet välkomnar införande av påbyggnadsbonus i investeringsstödet till hyresbostäder

Regeringens beslut att höja investeringsstödet till hyresbostäder och införa ett extra bidrag i form av en påbyggnadsbonus när ett befintligt