Jobba hos oss!

Framgångsrika branschorganisationer som stärker svensk industri!

TEBAB driver och utvecklar tillsammans med medlemsföretagen ett 30-tal självständiga branschorganisationer. Organisationernas verksamhet omfattar ca 850 medlemsföretag och över 1 700 kontaktpersoner i ledande ställning inom svensk näringsliv. TEBAB är ett dotterbolag till Teknikföretagen.

Vill du vara med och driva Sveriges mest spännande branschorganisationer

Är du intresserad av övergripande samhälls- och strategiska frågor för Sveriges företag? Vill du i samverkan med grupper av företag arbeta för att stärka svensk industris konkurrenskraft?

TEBAB (Teknikföretagens Branschgrupper AB) växer och vi söker nu ytterligare en branschansvarig. Din uppgift blir att driva viktiga branschfrågor tillsammans med några av våra branschorganisationer.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete där du företräder företagen och branscherna i offentliga sammanhang och europeiska branschorgan.
Du får bl.a. samordna exportaktiviteter och kommersiella samverkansprojekt samt ha kontakter med myndigheter och politiker. Du kommer att ha rollen som koordinator av de aktiviteter respektive organisation vill driva och genomföra.

Kansliets uppgift är också att bidra till största möjliga medlemsnytta för de företag som är medlemmar i våra branschorganisationer.

Dina kvalifikationer:

• kännedom om svensk industri eller konsultverksamhet
• van vid internationellt arbete samt att arbeta med personer i ledande befattningar då våra kontaktytor främst är företagsledare
• är kreativ, drivande och strukturerad i ditt sätt att arbeta
• bra på att bygga och underhålla nätverk
• erfarenhet av föreningsarbete, myndighetskontakter, påverkansarbete, marknadsföring samt att arrangera möten och event är meriterande
• är förtroendeingivande och kontaktskapande person med kommunikativ förmåga
• akademisk utbildning och minst 4 års arbetslivserfarenhet

Som person har du gott omdöme och integritet kombinerat med hög social kompetens. Arbetet sker i många olika konstellationer och du behöver kunna engagera och involvera. För att vara framgångsrik är du nyfiken på och har intresse för företagens förutsättningar, verksamhet och produkter.
Tjänsten innebär resor både i Sverige och internationellt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vid vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö och bra förmåner.

Har du frågor kring denna befattning är du välkommen att kontakta:
Ingrid Näsström, VD, ingrid.nasstrom@tebab.com, 070-371 20 26

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 mars 2018 på www.teknikforetagen.se/ledigajobb.

Jobbannonsen i PDF