Gratis entrékort till Hannovermässan och möjlighet till att anordna seminarium

Genom ett samarbete med Hannover Messes svenska representant, Trade Fair Agency, har Teknikföretagen det stora nöjet att erbjuda våra medlemsföretag gratis entrékort till världens ledande mässa för industriteknik med 1 200 utställare och nästan 100 000 internationella besökare. Mässan äger rum 23-27 april 2018 och entrékortet gäller för mässans alla dagar. Teknikföretagen är även partners till Energimyndighetens svenska paviljong. Det finns möjlighet för Teknikföretagens medlemmar att använda paviljongen i Energihallen till egna seminarium.

– Genom att delta på Hannovermässan kan svenska teknikföretag knyta kontakter till många tyska företag och visa upp sig för marknaden. Teknikföretagens medlemmar får använda den svenska paviljongen i energihallen till egna kundstimulerande aktiviteter. säger Ann-Sofi Gaverstedt, ansvarig för handelsfrämjande och hållbarhet på Teknikföretagen.

För att hämta ditt kostnadsfria entrékort, klicka här.

Vid frågor om entrékort, vänligen kontakta Trade Fair Agency på info@tradefairagency.se. Vid frågor om kundaktiviteter i den svenska montern. Kontakta Ann-Sofi Gaverstedt, Teknikföretagen, på ann-sofi.gaverstedt@tekniforetagen.se.

Läs mer på Teknikföretagens hemsida


Nyheter


Snabbare väg till arbetstillstånd

Teknikföretagen är i dagsläget den enda arbetsgivarorganisationen som är certifierade hos Migrationsverket för att ansöka om arbetstillstånd på medlemsföretags vägnar.

En dag för styrelserna

Vi har hundratals beslutsfattare som är engagerade i alla föreningar som finns på Teknikföretagens Branschgrupper, TEBAB. I dessa föreningar finns

Smartare Elektroniksystem flyttar in på TEBAB

Smartare Elektroniksystem är ett strategiskt innovationsprogram för att öka konkurrenskraft och tillväxt i svensk industri. Arbetet sker i bred samverkan

TEBAB värnar om personlig integritet!

Den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) börjar gälla den 25 maj och ersätter personuppgiftslagen. Förordningen innebär en skärpning av hur personuppgifter får