Med ett brett utbud av tjänster och specialistkompetenser fungerar vi som er bransch- eller intresseorganisations strategiska partner. Tillsammans driver vi viktiga frågor från åsikter till beslut och utvecklar er organisation inför framtiden. För att ni ska ha tid att ägna er åt viktiga sakfrågor tar vi även hand om ekonomi och administration.

 • Kunnig och engagerad personal med stor erfarenhet av att driva bransch- och intresseorganisationer.
 • En strategisk partner som tillför nya perspektiv och hjälper er med utvecklingen av er organisation.
 • Hjälp att driva era frågor till beslut genom påverkansarbete mot politiker och beslutsfattare.
 • Värdefulla nätverk som ger möjligheter till idéutbyte, samverkan och positiva synergieffekter.
 • En smidig och kostnadseffektiv drift och administration, med alla de skalfördelar som delade resurser innebär.

”Teknikföretagens Branschgrupper hjälper oss att bygga och strukturera vårt nätverk. Det är mycket värdefullt för vår bransch.”

Anette Seger, ordförande, Vattenindustrin

Samverkan skapar
starka företag

Hos oss sitter många viktiga organisationer samlade, och som en del av Teknikföretagen har vi tillgång till ett brett nätverk av landets främsta näringslivsexperter. Det här ger er organisation värdefulla möjligheter att samverka, utbyta idéer och skapa positiva synergieffekter. Tillsammans har vi stor potential att utöva inflytande på branschernas framtid.

Ett flexibelt erbjudande

Vi arbetar med allt från stora och etablerade organisationer med egen personal till mindre nätverk och nystartade organisationer. Med hög flexibilitet i våra tjänster ser vi till att ni får en effektiv lösning anpassad efter era behov. När ni växer eller får nya behov kan vi snabbt se över erbjudandet för att ni ska få rätt hjälp.

 • Deltidsresurs – för organisationer som har behov av deltidsresurs. Hög flexibilitet att årligen öka eller minska uppdraget.
 • Heltidsresurs – för organisationer som efterfrågar en heltidsresurs. Hög flexibilitet att årligen öka eller minska uppdraget.
 • Egen personal – för organisationer där resursbehovet är stabilt över tid eller har egen personal sedan tidigare.

Att bli kund

Eftersom alla organisationers behov skiljer sig åt, ser också våra lösningar olika ut. När du vill bli kund hos oss tar vi först reda på vilka behov och önskemål er organisation har. Därefter sätter vi gemensamt ihop ett paket av tjänster som passar er organisation.

 1. Skicka en förfrågan

  Skicka en förfrågan via kontaktformuläret nedan så kontaktar vi er och berättar mer om vad det innebär att vara kund hos oss.

 2. Ett första möte

  I ett första möte med er diskuterar vi era behov och önskemål och sätter gemensamt ihop en lösning som passar er organisation.

 3. Flexibilitet

  När ni växer eller ert behov förändras på annat sätt kan vi enkelt anpassa er lösning.

Vi kontaktar dig!

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss för att berätta mer om vad vi kan erbjuda er organisation.