Kurs i Smartare Elektronikhandboken 2.0

Anmäl dig redan idag till den kommande kursen den 27 maj då vi planerar genomföra kursen Smartare Elektronikhandboken 2.0.

Kursen är kostnadsfri för medlemmar i Svensk Elektronik. För övriga kursdeltagare tillkommer en avgift på 1.900 SEK.

För mer information om handboken och nedladdning (gratis)

  • Kursen har tillkommit för att öka kvalitet och effektivitet i gränssnittet mellan utveckling och produktion av teknik.
  • Den underlättar kommunikationen mellan de intressenter som idag ofta ingår i ett elektronikprojekt som ska resultera i ett fungerande kretskort som kan monteras in i en produkt genom gemensamma mallar, checklistor och tillvägagångssätt.
  • Du sparar tid och pengar, och resulterar i ökad konkurrenskraft. Handboken 2.0 är en omarbetad och kompletterad version av den första Handboken som gavs ut hösten 2017.
  • Handböckerna har rönt stort intresse och uppskattning i branschen. Vi har bland annat fördjupat oss ytterligare inom områdena DfX (Design for Excellence) och Tillförlitlighet.

Du som deltar på kursen kommer att få handboken i pappersformat postad till dig snarast möjligt under våren, därför är det bra att i god tid inför kursen ladda ned handboken.

Du som dessutom är verksam i Västerbotten-, Västernorrland- & Jämtlandslän – anmäl dig gärna – för framtida samverkan och nätverkande!