Välkommen!
22 september, 2023

Hamid Ershad Sarabi är vår nya kollega

Vi välkomnar Hamid Ershad Sarabi som ny marknadskommunikatör på Teknikföretagens Branschgrupper. Hamid kommer att arbeta med branschorganisationerna Svensk Elektronik, Elektronikbranschen, SME-D, Portgruppen och Pumpserviceföretagen.

Berätta om dig!

– Jag är en mångsidig kreativ kommunikatör med lång erfarenhet av att jobba brett med kommunikation och marknadsföring på olika nivåer och i olika branscher. Bland annat har jag arbetat med kommunikation inom politik, kompetensförsörjning och utbildning, samt hållbarhet. Jag har en bakgrund i hantverket, främst med form och foto/video, men har på senare år även arbetat med projektledning och strategisk kommunikation.

Finns det någon fråga du brinner lite extra för?

– Jag gillar personlig och visuell kommunikation. Jag brinner för att förvandla komplexa frågor till enkla och intressanta berättelser som skapar igenkänning hos mottagaren.

Vad ser du fram emot med ditt nya arbete?

– Något jag ser fram emot är att skapa mervärde av och öka kännedomen kring våra kunders arbete och de branscher de representerar. Det händer otroligt mycket inom svensk industri som antingen är för komplext för utomstående att förstå, eller helt enkelt inte kommuniceras på ett sätt som skapar intresse för de branscherna. Jag ser också fram emot att vara med och skapa riktig förändring med hjälp av den kraft som finns hos de olika branschföreningarna.

Vilka frågor anser du vara prioriterade för branschföreningar i framtiden?

– Det kan såklart vara olika för olika föreningar och ibland känns framtiden väldig oviss, men jag tror att det finns tre gemensamma utmaningar som de flesta behöver jobba med och det är digitalisering, kompetensförsörjning och hållbarhet. Nya tider kräver nya arbetssätt och prioriteringar och det gäller även för våra kunder att följa med i utvecklingen.

Vad gör du helst på fritiden?

– Helst av allt umgås jag med min familj som består av sambo, en son och två katter. Jag är också fritidspolitiker och ägnar en del eftermiddagar och kvällar åt att tjäna våra medborgare i Stockholm. Det blir också en del sport, både live och på TV, böcker, filmer, tv-spel och kultur i alla möjliga former.

Vill du komma i kontakt med Hamid?
hamid.ershad@tebab.com
tel +46 8-782 09 84
mobil +46 72 207 28 18