Svensk Elektronik hos TEBAB

Svensk Elektronik med VD Lena Norder har från 1 januari 2014 sitt kansli hos TEBAB på Storgatan 5 i Stockholm.

Det här är en utveckling av det goda samarbete vi haft med Teknikföretagen under åren, bl.a. kring de nya miljödirektiven (WEEE, RoHS m fl), säger branschorganisationens ordförande Maria Månsson och fortsätter: – Teknikföretagen är en stark part på den svenska arenan och vi har sett att de arbetar med ungefär samma hjärtefrågor som vi: behålla industriproduktion i Sverige, säkra kompetensförsörjningen, påverka regler och direktiv, utveckla Sverige som industriland i världsklass – och synliggöra det. De är med i sammanhang där vi gärna vill tillföra elektronikindustrins perspektiv.

Svensk Elektronik organiserar företag som utvecklar, konstruerar, tillverkar och levererar komponenter, produkter och tjänster inom elektronik. Föreningen har ca 200 medlemsföretag. http://www.svenskelektronik.se/.


Nyheter


Energisteget

Energisteget är ett nytt program som ska stödja energieffektivisering i industrin och på så sätt bidra till energiöverenskommelsens mål om

AI turné den 18-21 mars

Datum: 18 mars i Stockholm 19 mars i Malmö 20 mars i Göteborg 21 mars i Luleå Syftet med turnén

APPLiA – ny förening hos oss

APPLiA är branschorganisationen för tillverkare och importörer av elektriska hushållsapparater. Den grundades år 1966 och har för närvarande 25 medlemmar.

SVMF flyttar in hos Teknikföretagen

Vi har diskuterat ett sammangående i nästan 20 år, men nu var tiden mogen. Anledningen är att vi vill bli