Textile machinery association, TMAS is ready to support Vietnam

TMAS, Textile Machinery Association of Sweden, is now firmly established in Vietnam. Our long-term commitment means that our advanced production technology, innovative solutions and equipment are here to help build Vietnam to be a leading textile and garments manufacture on the global arena.

The Vietnamese textile and garment industry has a history that dates back hundreds of years and is still one of the most important sectors of the country’s economy. Today, there are over 6,000 textile and garment manufacturing companies with about 2.5 million employees, making Vietnam the third top garment exporter in the world.

TMAS, Textile Machinery Association of Sweden, has established a local office in the 7th district of Ho Chi Minh City. Heading the office is Mr. Tran Phuoc Thanh, Business Development Representative for TMAS in Vietnam.

Read more about TMAS in Vietnam 


Nyheter


SVMF och MTAS fusioneras den 1 januari 2019

SVMF får med fusionen och kansliflytten en starkare profilering inom industrin. Med en bas av både tillverkare och leverantörer som

Balansakt på recessionens rand

Avmattningen sker på bred front då Eurozonen, Storbritannien, Kina och Japan visar tydliga tecken på att bromsa. Ett påtagligt undantag

Snabbare väg till arbetstillstånd

Teknikföretagen är i dagsläget den enda arbetsgivarorganisationen som är certifierade hos Migrationsverket för att ansöka om arbetstillstånd på medlemsföretags vägnar.

En dag för styrelserna

Vi har hundratals beslutsfattare som är engagerade i alla föreningar som finns på Teknikföretagens Branschgrupper, TEBAB. I dessa föreningar finns