Textile machinery association, TMAS is ready to support Vietnam

TMAS, Textile Machinery Association of Sweden, is now firmly established in Vietnam. Our long-term commitment means that our advanced production technology, innovative solutions and equipment are here to help build Vietnam to be a leading textile and garments manufacture on the global arena.

The Vietnamese textile and garment industry has a history that dates back hundreds of years and is still one of the most important sectors of the country’s economy. Today, there are over 6,000 textile and garment manufacturing companies with about 2.5 million employees, making Vietnam the third top garment exporter in the world.

TMAS, Textile Machinery Association of Sweden, has established a local office in the 7th district of Ho Chi Minh City. Heading the office is Mr. Tran Phuoc Thanh, Business Development Representative for TMAS in Vietnam.

Read more about TMAS in Vietnam 


Nyheter


Energisteget

Energisteget är ett nytt program som ska stödja energieffektivisering i industrin och på så sätt bidra till energiöverenskommelsens mål om

AI turné den 18-21 mars

Datum: 18 mars i Stockholm 19 mars i Malmö 20 mars i Göteborg 21 mars i Luleå Syftet med turnén

APPLiA – ny förening hos oss

APPLiA är branschorganisationen för tillverkare och importörer av elektriska hushållsapparater. Den grundades år 1966 och har för närvarande 25 medlemmar.

SVMF flyttar in hos Teknikföretagen

Vi har diskuterat ett sammangående i nästan 20 år, men nu var tiden mogen. Anledningen är att vi vill bli