En digital B2B-säljare sover aldrig
Nyhet
18 februari, 2021

En digital B2B-säljare sover aldrig

Kommer säljaren vara irrelevant när 70% av kundresan är digital? Är framtidens säljare en hybrid mellan algoritm och Youtuber som kan guida i det virtuella rummet? Hur säljer man i Teamsmöten, vad ska jag tänka på när jag demar produkter live? Hur säljer man via Linkedin och vad är säljarens roll på den digitala mässan?

För att svara på frågorna erbjuder nu Teknikföretagens Branschgrupper en serie med korta webbinarier kring de nya krav och möjligheter som säljaren möter i och med digitalisering och pandemin. Webbinarierna är exklusivt framtagna för företag som är medlem i en branschförening med kansli vid Teknikföretagens Branschgrupper!

Under året har medlemsföretagen i våra föreningar snabbt behövt ställa om till nya sätt att träffa sina kunder p.g.a reserestriktioner både nationellt och internationellt. Vi upplever att många företag lyckats väl och blir bättre och bättre för varje dag. Men vi kan konstatera att det ställs helt nya krav på en B2B säljare och vi upplevde att många kände ett behov av att mer kunskap, men också få tillfälle att höra hur andra gjort. Här såg vi en lucka i vad utbildningsföretagen erbjuder och bestämde oss för att sätta ihop en seminarieserie för att stötta våra kunder säger Christina Freese Ingesson, VD på Teknikföretagens Branschgrupper.

Webbinarierna startar redan i början på mars och fortlöper till april. Om intresset är högt kan det bli fler tillfällen framöver. Nedan kan man läsa mer om innehållet i respektive modul.

Anmäl dig redan idag:

17 mars Så genomför du framgångsrika digitala kundmöten i Teams 
16 mars Gör egna webbinarier
23 mars Att sälja på digitala mässor
25 mars Så genomför du framgångsrika digitala kundmöten i Teams 
13 april Att sälja genom LinkedIn
20 april Att dema produkter live – ett sätt att boosta försäljningen?
21 april Så genomför du framgångsrika digitala kundmöten i Teams