Vi rekryterar
8 februari, 2024

Koordinator till Teknikföretagens Branschgrupper

Trivs du i en supporterande och kundnära roll där du har mycket eget ansvar?

Är du den vi söker?

Trivs du i en supporterande och kundnära roll där du har mycket eget ansvar? Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för koordinering och projektledning och som tycker om att ha en central roll i en miljö med högt tempo och hög professionalism.

I den här rekryteringen samarbetar Teknikföretagens Branschgrupper med Talents By Inhouse. Frågor hänvisas därefter till ansvarig rekryterare Maria Fjellström, Maria.fjellström@inhouse.se.

Läs mer & ansök hos Inhouse >>

Arbetsbeskrivning

I rollen som Koordinator (Branschkoordinator) arbetar du med stötta kunderna i olika aktiviteter, utbildningar och med administrativa uppgifter. Du arbetar i nära kontakt med Branschansvarig och Marknadskommunikatör, och kommer att ansvara för flera kunder och projekt parallellt. Fokus kommer att vara koordinering, projektledning och kundservice/administration.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Årsscheman för aktiviteter för kunderna
  • Mässor, mötes- och eventplanering samt genomförande
  • Underlag för fakturering, och kontering
  • Administration så som medlemsregister
  • Budget – uppföljning mot projekt
  • Ansvara för teknik vid digitala möten
  • Kurs- och utbildningsadministration
  • Medlemsmöten och Styrelsemöten (koordinera samt kunna föra protokoll)
  • Kontaktperson för kunder och medlemsföretag i flera olika branscher

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken, positiv och som har en talang för att hålla flera parallella projekt igång samtidigt. Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad samt trivs med att jobba i en snabbrörlig miljö och i nära kontakt med kunderna och kollegorna. Vi tror att du har god förmåga att organisera och planera event och aktiviteter och du har en hög kommunikativ förmåga. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behärskar du både på svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Resor kommer att förekomma både inom Sverige och utomlands, då du kommer att medverka på plats vid till exempel event och mässor.

Om Teknikföretagens Branschgrupper

Teknikföretagens Branschgrupper är ett dotterbolag till Teknikföretagen – Sveriges främsta företrädare för svensk industri. Vi är kansli åt cirka 30 branschorganisationer inom svensk teknikindustri. Vårt uppdrag är att driva påverkansarbete och opinion inom branschspecifika frågor, främja nätverkande, utveckla organisationerna samt samordna aktiviteter och administration. Våra medarbetare är duktiga på att sätta sig in i branschfrågor, men framför allt är de specialister på att hjälpa organisationerna att utvecklas. Vi sätter alltid organisationernas intressen först. När organisationerna är framgångsrika är vi framgångsrika!

Övrigt/vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar Teknikföretagens Branschgrupper med Talents By Inhouse.

Du blir tillsvidareanställd med 6 månaders provanställning hos Teknikföretagens Branschgrupper. Kontorstider måndag till fredag med viss flextid. Arbetet utgår främst från kontoret med viss möjlighet att arbeta hemifrån. Kontoret ligger i centrala Stockholm på Storgatan 5. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV eller Linkedinprofil. Du ska inte skicka med något personligt brev, vi vet att ditt CV räcker gott och väl. Processen innehåller även arbetspsykologiska tester. För mer information eller frågor om testerna kontakta ansvarig rekryterare.

Läs mer & ansök hos Inhouse >>